Zbytečná a ostudná ztráta na hřišti Dolních Chvatlin.
Povzbuzeni výhrou z minulého týdne jsme tentokrát zavítali na hřiště Dolních Chvátlin. Do zápasu jsme nastupovali v docela silné sestavě, chyběl jen Jan Vontszemu, který se stále nenaučil chodit na srazy k utkáním včas. V počátku zápasu hráli domácí dokonce v devíti lidech, které nakonec doplnili na 10 hráčů, ti nám ukázkově předvedli, jak se hraje na plné pecky – kdy do zápasu vlétli a předčili nás v nasazení, důrazu i efektivitě v koncovce.
My naopak hráli nekoncentrovaně, někteří hráči zápas vyloženě odflákli, jiným se snad jen nedařilo a předvedli velmi málo z toho co umějí.
Na několik branek jsme soupeři přihráli, dokonce jsme mu některé branky vnutili – kdy jsme nedůraznou malou domů namazali domácím do brejku. Kdy jsme liknavou rozehrávkou opětovně vyslali do samostatného úniku domácího borce. Ruku našeho záložníka při rohovém kopu, kdy chtěl asi zastoupit brankáře, raději více nerozebírat.
Bohužel musím konstatovat, že jsme do Chvatlin jeli s jasným cílem navázat na povedený výkon z předešlého utkání a touhou odpoutat se z chvostu tabulky. Ale v zápase jsem viděl jen málo bojovníků, kteří by chtěli s výsledkem udělat něco v náš prospěch, naopak srdnatý výkon soupeře znamenal naší další prohru.

Branky: Velíšek 2, Fišer J., Starý, Aschenbrenner T., Potůček L.

Sestava :Kováč – Fišer L., Černý, Svatoň, Fišer J. – Bičák J., Velíšek, Bičák D., Naďo – Aschenbrenner T., Starý

Střídali: Kořínek J., Potůček L., Potůček T., Pícha, Křivan