V dalším utkání jsme chtěli odčinit matný výkon a mdlý herní projev z Dolních Chvátlin.
Čekal na nás soupeř z Plaňan, který v letošní sezoně hraje na vrcholu naší soutěže a v prvním klání skončilo v naší síti celkem 13 branek.

I přesto jsme do utkání vstoupili poměrně dobře, kdy jsme se v počátku utkání dočkali vedení 3:1. K brankám: střelcem našich gólů byl Vontszemü, který předvedl při brankách mrštnost, rychlost (1.gól – náběh za obranu), fotbalovou chytrost (2.gól – lobnutí vyběhnuvšího brankáře hostí) i pohotovost (3.gól – bleskové zakončení v pokutovém území). Posléze ještě po další povedené akci našeho družstva nastřelil Velíšek břevno v dobré příležitosti o tyči Vontszemüna ani nemluvě.

A nyní opět o tom samém utkání, tedy o části, ve které jsme zcela vypadli z tempa a smolnými a lacinými individuálními chybami posadili soupeře do sedla. Ten přebral otěže zápasu a do poločasu stihl po našich chybách překlopit výsledek na svou stranu.

Ve druhém poločase se nám nepodařilo navázat na povedených 20 minut z úvodu utkání a soupeř dál pokračoval v jednoduché přímočaré hře a navíc sem tam využil i chyb v našich řadách. Po zásluze přidal další 4 branky a odjíždí tak s pohodlným výsledkem 3:8 a připsal si do tabulky další 3 body, my zůstali stále na 3 bodech.

Branky: Vontszemü 3

Sestava: Černý – Kováč, Fišer J., Svatoň, Fišer L. – Aschenbrenner P., Velíšek, Bičák D., Bičák J. – Pícha, Vontszemü

Střídali: Starý, Křivan, Kořínek, Naďo