K dalšímu zápasu jsme zavítali na půdu neoblíbeného soupeře – Zásmuk. Ještě před začátkem zápasu byli někteří hráči skleslí s hlavou dole, jakoby je vůbec nezajímalo, že se bude hrát zápas a jak skončí.

První poločas jsme svými lacinými chybami, neobsazováním, nebojovností a bez důrazu, pustili soupeře do pohodového čtyřbrankového náskoku. Na začátku druhého poločasu jsme měli několik stoprocentních šancí, ale bohužel se nám je nepodařilo proměnit a soupeř opět vstřelil jednoduché branky. Poté jsme si vypracovali další šance, ale skóre už jsme jen zkorigovali na konečných 7:2.

Bohužel laciné branky, neproměňování stoprocentních šancí a výkon některých hráčů nás připravili o lepší výsledek. Nutno podotknout že zápas byl ovlivněn nedostavením se rozhodčího a pískáním rozhodčím laikem z řad domácích, v žádném případě to neomlouvá náš výkon, ale zmínit to musíme.

Pokud si někteří hráči neuvědomí, že fotbal je kolektivní a kontaktní sport, budou hrát bez zájmu a bez důrazu, nebudou mezi sebou komunikovat a plnit pokyny trenérů, nemůžeme pomýšlet na dobré výkony na body natož na vítězství!!!

Branky: Velíšek, Vontszemü

Sestava: Kováč – Potůček T., Hrdinka, Fišer J., Fišer L. – Aschenbrenner T., Velíšek, Naďo, Potůček L. – Vontszemü, Starý

Střídali: Křivan, Jícha