Branky: 38. Sochor, 78. Láska, 81. Nouzák – 35.
Rozhodčí: Kosina
bez karet
Diváků: 29

Sestava: Nanár – Straňák, Flieger, Smolík, Hanuš – Nouzák, Karlík, Láska, Rohn – Topol (88. Vontszemű M.), Sochor

Vedoucí tým tabulky z Teplýšovic jsme hned ze začátku přikovali k jeho šestnáctce. Bohužel série rohů a nadějných útoků nevedla k vedoucí brance. Chyběla nám lepší finální nahrávka či přesnější střela. Po chybě hostujícího brankáře mohl Nanár dokonce skórovat přímo z výkopu z ruky.
Hosté však také kousali a jakmile jsme jim nechali trochu prostoru uprostřed hřiště, dostávali se rychle k brance a i mohli skórovat. Jednou nás zachránilo břevno a několikrát hasil buď Nanár nebo Flieger.
Do vedení se hosté dostali až po nedorozumění naší obrany, když nešťastně odražený míč uklidili za záda našeho bezmocného brankáře. Rychle jsme se však otřepali, ukázali jsme velkou morálku a dostali se zpět do zápasu. Nouzák přistrčil hlavou Sochorovi, který podél brankáře s přehledem zasunul k tyči.
Druhý poločas jsme již ovládli hru, soupeře jsme mačkali k jeho brance a gól dlouho visel na vlásku. Naše střely lítaly mimo branku, až se po zpětné nahrávce Sochora ujal nádherně trefený míč Láskou, který málem protrhl síť. Za pár minut přidal pojistku Nouzák, když se po centru Fliegera obětavě prosadil v souboji s obráncem i brankářem.
I když dnes to nebyl tak pěkný zápas jako v Sázavě, tak jsme vyhráli naprosto zaslouženě a je pro nás velkým zadostiučiněním, že jsme z posledních třech zápasů dokázali porazit týmy z úplného čela tabulky. A navíc, i když se pro nás zápas zpočátku nevyvíjel dobře.
Opět musím celé mužstvo pochválit za velkou bojovnost, nasazení a obětavost. I předzápasová příprava v sobotu večer byla zjevně příkladná :-).