Nasazení a důraz slavily úspěch!

K utkání s Tuchorazí – lídrem soutěže jsme nastupovali s vědomím, že nás nečeká nic jednoduchého. A že klíčem k úspěchu může být jen výkon, kdy všichni budeme hrát s maximálním nasazením a důrazem před oběma šestnáctkami.

Nutno podotknout že soupeř převážnou část hry držel otěže utkání, měl více času míč na svých kopačkách a měl více šancí. Naši hráči však předčily naše představy o bojovnosti a nasazení, ta tam byly jejich obavy a strach ze soupeře.

Náš tým předvedl poctivý týmový výkon, táhl za jeden provaz – poctivou obrannou a rychlými protiútoky občas vystrašil soupeře. Především náběhy Vontszemüna za obranu a Velíškovy přesně načasované pasy, hostům zle zatápěly. Po jedné z takových akcí Vontszemü skóroval přízemní střelou podél brankáře a srovnal na – 1:1. Do konce poločasu však hosté strhli vedení na svou stranu.

Druhý poločas soupeř kontroloval hru, měl několik slibných příležitostí, ale v koncovce si počínal ledabyle. Po zásluze jsme ho v posledních minutách po jeho zaváhání potrestali a srovnali stav utkání na 2:2. Do konce utkání se již stav nezměnil a následoval penaltový rozstřel, ten jsme na rozdíl od minulého utkaní s Plaňanami zvládli a dotáhli do vítězného konce – 7:6.

Velké dík dnes patří v první řadě klukům, kteří se svou hrou zasadili o napínavou podívanou s úspěšným koncem. Chceme poděkovat i za příjemnou kulisu rodičům a fanouškům, kteří svým fanděním přispěli k předvedené hře.

Branky: 2x Vontszemü

Sestava: Kováč – T. Potůček, Hrdinka, J. Fišer, L. Potůček – Křivan, Velíšek, Naďo, Jícha – Vontszemü, Novák

Střídali: J. Bičák, Brabenec, J. Kořínek