Branky: 4. a 16. – 37. Nouzák, 63. Smolný
Rozhodčí: Chrudimský
ŽK: 1:0

Sestava: Nanár – Hampl, Flieger, Smolík, Hanuš – Straňák (46. Smolný), Karlík, Láska, Nouzák – Rohn (89. Vontszemű M.), Sochor

Do zápasu jsme nevstoupili moc dobře, domácím jsme nechávali dost prostoru a nechtělo se nám běhat. Rozpačitý začátek přinesl i velké individuální hrubky a najednou jsme prohrávali o dva góly.
Ke cti mužstvu slouží, že se přesto zvedlo. Do poločasu po centru Fliegera, přizvednutí Sochora a zakončení hlavou Nouzáka jsme snížili na rozdíl jedné branky.
Začátek druhé půle nás zastihl v dobrém rozpoložení, Rohn nejprve v těžké pozici trefil jen břevno a pak jsme převahu proměnili ve vyrovnávací branku. Postaralo se o ni duo Smo-Smo. Smolík krásně prostrčil za obranu a Smolný podél brankáře chladnokrevně zakončil. Za pět minut měl z podobné pozice opět na kopačce branku Smolný, ale tentokrát netrefil přesně. Potom jsme trochu odpadli, a na čtyřiceti metrech od branky začali vyrábět jeden faul za druhým. Domácí přímé kopy zahrávali hodně nebezpečně, ale obrana s brankářem již byli koncentrovaní a i se štěstím již remízu uhájili.
Zápas moc krásy nepobral, ale remíza z venku je určitě cenná. Za to, že jsme se dostali z těžkého začátku a vyrovnali, zaslouží celý tým pochvalu.
Již jsme čtyři zápasy za sebou neprohráli a nyní nás čeká velké městské derby… 😉