Dramatická přetahovaná.

V dalším utkání jsme hostili tým z Dolních Chvátlin, které byly o bod před námi na 4. místě tabulky. Naším cílem tedy bylo zvládnout zápas a poskočit v tabulce výše.

Utkání jsme začali aktivně a v prvních minutách jsme měli několik střeleckých příležitostí. Hráči však zpravidla mířili mimo branku hostí. Výjimkou bylo povedené vysunutí Dominika Bičáka, který tváří v tvář brankáři nezaváhal a proměnil nájezd střelou k tyči – 1:0. Soupeř kontroval rohovým kopem, po němž v našem pokutovém území vznikl závar a bylo vyrovnáno – 1:1. Netrvalo dlouho a soupeř přetáhl vedení na svou stranu – Kováče v souboji přehlavičkoval hostující útočník – 1:2. Následně jsme reagovali rychlou rozehrou standardní situace a Vontszemü postupoval sám na brankáře – proměnil – 2:2. Do konce poločasu padl gól ještě na obou stranách a do kabin se šlo za stavu – 3:3.

Do druhého poločasu jsme chtěli vlétnout naplno, přidat v osobních soubojích na důrazu, využít více krajních hráčů a před brankou hostí být více hladoví a jít za góly.

Je třeba říci, že ve druhém poločase jsme tahali povětšinu času za kratší konec, soupeř trpělivě bránil a vyrážel do protiútoků. Byl velice hladový a využil našich defenzivních zaváhání – po nichž vstřelil obě branky. Chvátliny se tedy ujaly vedení 3:4. My kontrovali brankou J. Fišera, který dostal pěknou přihrávku od Vontszemuna, kterou uklidil na zadní tyč – 4:4. Poté jsme si však opět vybrali slabší chvilku a soupeři darovali gólovou příležitost, ten křižnou přízemní střelou nezaváhal – 4:5. V závěru jsme vysunuli na hrot Dominika Bičáka, který hrál povedené utkání a byl při střelecké chuti. Právě po jeho přihrávce se uvolnil Vontszemü a skóroval na 5:5.

Za tohoto stavu utkání dospělo k pokutovým kopům. Kováč své zaváhání napravil a lapil dvě penalty. Bod navíc nám vystřelil Dominik Bičák, který tak korunoval svůj velmi povedený výkon.

Přetahovanou jsme tedy nakonec vyhráli my, ačkoliv jsme po většinu zápasu soupeře dotahovali. Kluky chci pochválit za to, že taková utkání nevzdávají a bojují do posledních chvil.

Branky: 3x Vontszemü, D.Bičák a J.Fišer

Sestava: Kováč – T.Potůček, J.Fišer, Hrdinka, L.Potůček – Jícha, D.Bičák, Velíšek, Křivan – Brabenec, Vontszemü

Střídali: L.Fišer, T.Aschenbrenner, P.Aschenbrenner, Naďo, J.Bičák, Novák