K dalšímu zápasu jsme jeli na půdu Plaňan – druhého týmu tabulky.

Minulý zápas jsme se soupeřem hráli vyrovnaně a prohráli jsme až na penalty. Bohužel nás stihla početná marodka, k zápasu nemohli nastoupit – Velíšek, Černý, Bičák, Aschenbrenner P. a někteří hráči nepřišli.

K zápasu jsme nastoupili v improvizované sestavě a hrubými, individuálními chybami v obraně jsme soupeři nabídli pohodlný náskok. Za zmínku stojí akorát sólo přes půl hřiště Jana Vontsemüna, když si pohrál se čtyřmi hráči soupeře a střelou k tyči nedal brankáři šanci. Poločas skončil 8:1 pro domácí a to ještě Adam Brabenec spoustu gólů chytil.

Do druhého poločasu jsme zamíchali sestavou, největší změna se udála na postu stopera – Jakub Fišer a brankáře – Jakub Hrdinka. Oba za výkon v druhém poločase zaslouží pochvalu. V druhém poločase jsme zlepšili hru v obraně a to co prošlo přes obranu tak pochytal brankář. Domácí přidali už jen jeden gól, my jsme svoji jedinou šanci na vstřelení gólu nevyužili – Jan Vontszemü postupoval sám na brankáře, bohužel střela mířila vedle. Především po tragickém prvním poločase jsme prohráli 9:1.

Soupeř byl kvalitnější, ale my jsme se hlavně v první půli nedokázali semknout a zápas ubojovat.
Pořád opakujeme stejné individuální chyby a někteří hráči si musí uvědomit, že nejsou na představení v Národním divadle, ale na hřišti kde je potřeba běhat, sledovat hru, hrát s důrazem a komunikovat se spoluhráči.

Branky: Vontszemü

Sestava: Brabenec – Fišer L., Hrdinka, Potůček T., Potůček L. – Starý, Fišer J., Kořínek, Aschenbrenner T., Vontszemü, Jícha

Střídali: Naďo, Bičák J.