Do utkání s Týncem jsme,vzhledem ke křížení zápasů se staršími žáky a několika nemocným hráčům, byli nuceni nastoupit ve značně improvizované sestavě. Tým byl tvořen téměř výhradně hráči přípravky a zápas jsme odehráli v osmi lidech, tedy bez možnosti střídání. To bylo hlavní příčinou prohry s jinak více než dobře hratelným soupeřem. Zápas začal vyrovnaně,ale soupeři se povedlo v polovině poločasu dostat do dvoubrankového vedení díky střelám do horní poloviny branky,na které náš golman Vašek Kořínek nedosáhl. My jsme si vytvořili několik šancí a z jedné z nich skóroval Lukáš pícha. Bohužel před poločasem jsme inkasovali ještě jednou a do kabin se šlo za stavu 3:1.

V druhém poločasu nám již začaly docházet síly a to se projevilo i na hře. Zvláště na pravé straně obrany se začaly množit chyby a soupeř je trestal. Naše střely bohužel končily v brankářově náručí nebo mimo branku. Nakonec se nám přeci jen podařilo ještě jednou skórovat po samostatné akci Štefana Kováče.Úprava výsledku na 7:2 byla však už nepodstatná.

I přes nelichotivý výsledek zaslouží všichni hráči pochvalu za předvedený výkon a zvlášť vyzdvihnout musím Matěje Lanče, který nastoupil ke svému prvnímu zápasu v životě a z jeho nasazení a bojovnosti by si měli mnozí starší hráči vzít příklad.

Sestava: Kořínek V., Kořínek J., Jirkovský, Svatoň, Pícha, Lanč, Hanuš, Kováč

Branky: Pícha,Kováč