Stará Boleslav – Měli šance, jenomže zůstalo pouze u nich. Libličtí fotbalisté žádnou z nich nedokázali proměnit a proto v dalším kole I. B třídy vyšli naprázdno. Ve Staré Boleslavi prohráli 0:2.

„Do utkání jsme vstoupili aktivně, ale střele Nekolného chyběl metr a Pačes neproměnil samostatný nájezd. Po dvaceti minutách jsme však polevili a domácím nabídli hodně prostoru k jejich rychlé kombinační hře. Do poločasu toho dvakrát využili. Bohužel pro nás, obě střely byly  chytatelné. To se na nás výrazně podepsalo a druhý poločas jsme se již do zápasu nedostali, paradoxně se převaha domácích už na skóre neprojevila. Soupeř byl celkově lepší a zaslouženě vyhrál. Z naší strany to nebylo až tak špatné, ale nedostupujeme včas soupeře a málo se dostáváme do šancí. A když už nějakou máme, tak střelecky selžeme,“ hlesl liblický trenér David Hybeš.

Branky: 29. Šmejkal 43. Matějovský. 

Rozhodčí: Němeček. ŽK: 2:3. Diváci: 100. Poločas: 2:0.

Liblice: Hanuš st. (46. Hanuš ml.) – Fott (82. F. Řípa), Šmejkal, Sobotka, Vávra (50. Matura)– Pačes (70. J. Nouzák), Pop (35. Bázlik), Nekolný, Dušek, Hrstka – Novotný.

 

Zdroj: Kolínský deník