Radim  – V bojovném utkání nechyběly pěkné akce, tvrdé souboje a diváci nepřišli ani o branky. Z těch však byli radostnější hostující fanoušci. Radim v utkání dalšího kola nejnižší krajské soutěže sice vedla, ale nakonec i na druhý domácí pokus vyšla bodově naprázdno a Liblicím podlehla těsně 1:2.

FOTOGALERIE

„Opět jsme vyšli bodově naprázdno. Naše hra stále není optimální. Doufal jsem, že nás vedoucí branka dokáže nakopnout, ale vlastní obrannou nemohoucností jsme se sami o body připravili. Nedokážeme si na sebe křiknout, přebrat hráče, zakřižovat. Vrcholem toho bylo, že jsme po vlastním rohu z brejku inkasovali. Tyhle individuální věci nás pak v utkání srážejí. V týdnu potrénujeme a připravíme se na další zápas, “ řekl k utkání domácí trenér Ondřej Exner.

„V prvním poločase jsme měli několik brankových příležitostí, ale do vedení šli domácí po krásné střele skoro z poloviny hřiště, což nás trošku zmrazilo. Ale rozhodně jsme nesložili zbraně a ještě do poločasu se nám podařilo výsledek otočit,“ popsal vývoj prvního poločasu liblický trenér Petr Samek.

„V tom druhém už byl výkon z naší strany slabší, i proto, že někteří naši hráči hráli se sebezapřením, takže jsem to pak musel prostřídat. Radim nás zatlačila, bojovala, ale naštěstí jsme těsné vítězství udrželi. Škoda jen, že se nám nepodařilo lépe vyřešit některé brejky, mohlo být klidněji. Dneska to byly opravdu urvané body, které si díky své vůli odvážíme,“ zakončil hodnocení Samek.

Jak šly minuty:

  1. Bázlík našel rozběhnutého Hrstku, který postupoval ze strany sám na Arnolda, kličkou se však dostal mimo střelecký úhel a jeho slabý pokus mířící do branky odehráli obránci na roh.
  2. První rána domácích končí v liblické síti! Škopek dostal příliš prostoru a tak to zkusil z dobrých pětatřiceti metrů. Grůša byl venku z branky víc, než bylo v tu chvíli třeba a na pokus radimského stopera nedosáhl – 1:0.
  3. Hrstka se uvolnil přes Michálka a mířil sám na branku. Tentokrát volil zakončení po zemi, ale Arnold vyrovnání nedopustil.
  4. Hrstka vyhrál tvrdý souboj s Králem a získaný míč hned poslal na velké vápno zcela osamocenému Sochorovi, který ho s klidem uklidil za záda domácího brankáře – 1:1.
  5. Sochor v souboji odstavil Michálka a postupoval ze strany sám do vápna Radimi, střílenou přihrávkou pak hledal na druhé tyči volného Hrstku, který však jeho prudkou nabídku nestihl.
  6. Po řadě nepřesností v útoku hostů vzal iniciativu do svých nohou Nekolný, který lehoučkým obloučkem našel za domácí obranou rozběhnutého Bázlíka, ten měl dost času na to, aby míč zpracoval, zkontroloval postavení Arnolda a podle jeho nohy poslal Liblice do vedení. Domácí sice reklamovali ofsajd, ale do kabin šli spokojenější hosté – 1:2.
  7. Bázlík svým centrem našel na penaltě velmi aktivního Sochora, který svou hlavičku dokázal umístit přesně k tyči, Arnold však proti jeho pokusu vytáhl bravurní zákrok.

 

Branky: 25. Škopek – 33. Sochor, 44. Bázlik.

Rozhodčí: Radina. ŽK: Mašín, Škopek, Král – Pačes, J. Nouzák, P. Nouzák, Rohn. Diváci: 140. Poločas: 1:2.

Radim: Arnold – Král, Michálek, Škopek (83. Hrabal), Mašín – Minarčík, Synek (46. Andrašík), Beníšek, Dejl – Ružinský, Králík.

Liblice: Grůša – P. Nouzák, Fott (93. Budský), Sobotka, Rohn – Bázlik, Pop, Nekolný (87. Kovačka), Pačes (73. F. Řípa) – Hrstka (71. J. Nouzák), Sochor.

Zdroj: Kolínský deník