Liblice lídrovi hodinu vzdorovaly, nakonec padly

Nalezli sice ztracenou bojovnost, ale tu dokázali proti poděbradskému Slovanu aplikovat jen hodinu, a to bylo málo. Libličtí fotbalisté ve zbylém čase ještě třikrát inkasovali a lídrovi I. B třídy skupiny C doma podlehli 1:4.

 „Kluky musím za výkon pochválit. Je to sice obehraná písnička, ale kádr nám decimují zranění a nás to dostává do složité situace. Hodinu hry jsme soupeře trápili, ale pak už nám došly síly a hosté toho dokázali využít. Měli sice častěji míč na svých kopačkách, ale že by nás úplně přehrávali, to si nemyslím. Těžili především z výškové převahy a hrozili hlavně ze standardních situací. Ostatně z nich jsme dostali všechny branky,“ posteskl si liblický trenér Petr Samek.

„Zápas poznamenala situace za nerozhodného stavu zhruba po hodině hry, kdy jsme měli kopat penaltu, ale bohužel se tak nestalo. Chvíli na to šel do vedení soupeř a my už neměli ani fyzické, ani psychické síly se zápasem ještě něco udělat,“ mrzelo Samka.

Branky: 42. Hrstka – 38. Jiráň, 70. Ber, 73. Šulc, 79. Mišák. Poločas: 1:1.

Liblice: Matoušek – F. Řípa, P. Nouzák (40. Hejda), Pop, Svoboda – Vlk (13. Pačes), Kliment, Bázlík, Fott (67. Bubník), Zimmermann – Hrstka (76. Kořínek).

Autor: Jan Břečka
Zdroj: Kolínský deník

Nymburský deník

Slovan Poděbrady drží po další výhře post lídra

Na hřišti Liblice odehrál Slovan Poděbrady další fotbalové utkání I.B třídy. I když po prvním poločase bylo skóre vyrovnané 1:1, druhou půli si Poděbrady pohlídaly a vyhrály 1:4. A drží si post lídra soutěže.

Liblice – Slovan Poděbrady 1:4

Slovan se chtěl opět prezentovat jeho kombinační hrou. „To bylo na těžkém terénu velmi složité. Utkání bylo plné osobních soubojů a dlouhou dobu jsme nedokázali vážněji ohrozit soupeřovu branku. Až ke konci poločasu jsme dokázali skórovat. Ovšem po několika minutách soupeř po rychlém brejku vyrovnal a začínalo se znovu,“ uvedl trenér Slovanu Poděbrady Michal Lovětínský. „Druhý poločas jsme chtěli rozhodnout rychlou brankou, což se nám podařilo až v 70. minutě. Od té doby jsme již zápas kontrolovali a přidali další dva góly,“ doplnil trenér.

Branky: 42. Hrstka – 38. Jiráň, 70. Ber, 73. Šulc, 79. Mišák. ŽK: 1:0. Rozhodčí: Vaňousek. Diváci: 50. Poločas: 1:1.

Slovan Poděbrady: Hadvičák – Havrda, Borovička, Mišák, Nikulin (85. Štítovec), Švára, Hran Ca, Jiráň, Ber, Sekera, Zelenka (65. Šulc). 

Markéta Stiborová

Zdoj: Nymburský deník

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *