Liblice si přivezly dva body

Po delším půstu se fotbalisté Liblice dočkali dvoubodového zisku. Na půdě Bílého Podolí zvládli penaltový rozstřel, kterému předcházelo bezbrankových devadesát minut.

„Povedlo se nám navázat na výkon proti poděbradskému Slovanu a i na půdě Bílého Podolí jsme díky bojovnosti trápili soupeře. Ten měl za celý zápas jen několik závarů po nakopávaných míčích do našeho vápna. My můžeme žehrat na koncovku, kdy se ani jedna ze čtyř tutovek neujala. Utkání tak musely rozhodnout penalty, kde se k nám přiklonilo štěstí a my tak po delší době dosáhli na nějaké body,“ byl po utkání spokojený trenér Petr Samek.

„Kluci určitě za výkon zaslouží pochválit. Mrzet nás můžou akorát neproměněné příležitosti, které nás připravily o tři body. Ale z venkovního hřiště bereme i ty dva,“ dodal Petr Samek.

Liblice: Matoušek – F. Řípa (88. Plachý), Fott (71. Vosecký), Pop, Svoboda – Hejda, Vlk, Kliment, Bázlík, Zimmermann (83. Pačes) – Hrstka.

Autor: Jan Břečka

Zdroj: Kolínský deník

Svoboda.info

V Bílém Podolí branka nepadla, pokutové kopy domácí nezvládli

Bílé Podolí – Fotbalisté FC Bílé Podolí přivítali v rámci 11. kola I. B třídy, skupina C soupeře z dolní poloviny tabulky – TJ Liblice:

B. Podolí – Liblice 0:0

„Výsledek asi odpovídá dění na hřišti, všichni účastníci zápasu asi chtěli remízu, včetně těch, co to přijeli řídit,“ naznačil trenér Bílého Podolí Bohuslav Šváb. „V penaltách to byla loterie, k penaltám jsme přistoupili lehkovážně,“ zlobil se a dodal: „Kopnout takové dvě penalty je úplná hanba, na to jsme dojeli. Dnes jsme si nevytvořili žádnou situaci, z které bychom mohli skórovat. Míče jsme ztráceli třicet metrů od brány a soupeř byl okolo našeho vápna více nebezpečnější, i když si toho také moc nevypracoval. Remíza je zasloužená, na penalty jsme bohužel prohráli. Dnešní výkon nesnese žádné paramery, podle toho jaké bylo počasí, jsme dnes hráli.“

Pokutové kopy 3:4. Rozhodčí: Glogar – Jarolímek, Burian. ŽK: Kupka, T. Švadlenka – Fott, 90. Vlk. Diváků: 55. B. Podolí: Dastych – Čakovský, Šálený, Kupka, Jansa – Chmelař, T. Švadlenka, Jos. Fejfar, Radovnický – Tyšer (71. L. Štoček ml.), Weinlich. Liblice: Matoušek – Svoboda, Pop, Řípa (88. Plachý), Fott (71. Vosecký), Vlk, Kliment, Zimmernann (83. Pačes), Bázlík, Hrstka, Hejda. Trenér Petr Samek.

Zdroj: Svoboda.info

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *