Samek: Ukázali jsme morální sílu, ale ztratili dva body

Na půdě posledního celku tabulky fotbalové I. B třídy skupiny C dokázali fotbalisté Liblice dotáhnout tříbrankové manko a po remíze 3:3 tak rozhodovaly penalty. V těch se ale hostujícímu týmu nedařilo (3:0), a tak dva body zůstaly Kněžicím.

 „Nebudu zastírat, že jsme z utkání chtěli tři body, ale kluci si mysleli, že to půjde samo. Měli jsme šance, závary, ale bez efektu. Ten naopak ukázali domácí, když nám během našeho desetiminutového výpadku dali tři góly. I přesto, že se na branky hrozně nadřeme, tak se nám podařilo vyrovnat. Za remízového stavu se hrál otevřený fotbal a oba týmy chtěly rozhodnout. To se i přes několik šancí nepodařilo ani jednomu celku a došlo na penalty. V těch jsme bohužel vyhořeli,“ těžko se hodnotilo utkání trenérovi Petru Samkovi.

„Jediné pozitivum z utkání je asi morální síla, že jsme nesložili zbraně a dokázali vyrovnat. Ale ten vývoj utkání jsme si zapříčili sami a s tím rozhodně spokojení být nemůžeme,“ dodal zklamaný Samek.

Branky: 19. a 24. Živnůstka, 27. Šorm – 36. Řípa, 52. Pačes, 65. Hrstka z PK. ČK: 83. Šorm (K). Poločas: 3:1.

Liblice: Matoušek – F. Řípa, Fott (61. Kliment), Pop (75. J. Nouzák), Svoboda – P. Nouzák, Hejda (79. Pospíchal), Vlk, Bázlík, Zimmermann (46. Pačes) – Hrstka.

Autor: Jan Břečka

Zdroj: Kolínský deník

Nymbursky deník:

Kněžice přišly o tříbrankové vedení

Kněžice braly bod navíc po penaltách. Domácím fotbalistům se v utkání I.B třídy podařilo vyhrát první poločas 3:1. Druhou půli ale soupeř z Libic dotáhl skóre. Rozhodovaly penalty.

Kněžice – Liblice 3:3, na penalty 3:0

Kněžice začaly dobře. „Byl to asi náš nejlepší začátek. Byli jsme více na balonu. Na těžkém terénu jsme se snažili kombinovat a vytvořili si šance, kde jsme po pětadvaceti minutách vedli tři nula. Hosté tam měli také asi dvě šance, které jsme ale přečkali, nicméně lepší začátek jsme si nemohli přát,“ řekl střelec dvou gólů Tomáš Živnůstka.

„Bohužel se budu opakovat, že nás sráží individuální chyby, nedisciplinovanost vůči týmu. Neplníme směrem dozadu taktické základy. Tím jsme dostali dva góly. Poté opět úřadoval rozhodčí, kdy po souboji ve vápně ukázal na pokutový kop. Výsledek 3:3 je vzhledem k vývoji utkání pro nás zklamání. Je to promrhaný jeden bod,“ doplnil Živnůstka.  

Branky: 19. a 24. Živnůstka, 27. Šorm – 36. Řípa, 52. Pačes, 65. Hrstka (z PK). ŽK: 4:2. ČK: 83. Šorm (Kněžice). Rozhodčí: Vyhnal. Diváci: 50. Poločas: 3:1.

Kněžice: Pohořal – Živnůstka, Hradečný, Dufek (70. Jelínek), R. Sedláček, J. Sedláček, Šefara, Novák, Šorm, Brzák, Kalužík. 

Markéta Stiborová

Zdroj: Nymburský deník

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *